Bij de aanschaf van uw camper of caravan bent u waarschijnlijk niet over een nacht ijs gegaan. En als u dan onverhoopt schade krijgt aan uw camper of caravan, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Alle kleine en grote schades aan alle camper en caravan merken worden vlot en vakkundig door ons hersteld.

Kwaliteit & deskundigheid

Kom voor service, kwaliteit en deskundig schadeherstel naar Schadeherstel Friesland. Wij werken samen met en zijn aangesloten bij CarCampRepair.nl (CCR) en RE-CAMP. Als allround schadeherstelbedrijf zijn wij ook specialist in het herstellen van uw camper of caravan. CarCampRepair is hét landelijke netwerk van caravan- en camperspecialisten.

Alle soorten caravan- en camperschade

Voor alle soorten schade aan uw camper of caravan kunt u bij ons terecht. Dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een herstelafspraak in te plannen.

Taxatie & Verzekering

Is uw camper of caravan verzekerd, dan verzorgen wij, als u dat wilt, de taxatie met de schade-expert. Bovendien verzorgen wij het complete herstel en ontzorgen u door het rechtstreeks met uw verzekeraar op te lossen. Wij werken samen met bijna alle camper- en caravanverzekeraars. Service die u gewoon van ons mag verwachten.

Wat te doen bij schade aan uw camper of caravan?

Meld de schade aan camper of caravan bij ons en wij helpen u graag verder. In goed overleg nemen wij u alle werk uit handen en krijgt u uw camper of caravan volgens planning in nieuw staat retour. U kunt dan weer volop en veilig genieten van uw camper of caravan.

Schade melden Neem contact op

Veel gestelde vragen

Heb je autoschade en weet je niet wat te doen? Hieronder vindt je de meest gestelde vragen met betrekking tot autoschade. Nog andere vragen? Neem dan contact op!

Meld schade aan uw camper of caravan altijd eerst bij uw tussenpersoon of verzekeraar Daarna meldt u de camper- of caravanschade online via Schade melden bij Schadeherstel Friesland. Zodra we uw schademelding hebben ontvangen nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Dat kunnen en regelen wij voor u en brengen hem ook weer netjes bij u terug.

Wij repareren vlot en vakkundig. Maar bent u niet tevreden over onze dienstverlening, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met Schadeherstel Friesland of de vestiging waar uw caravan of camper is gerepareerd, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.