Autoschade Posthuma

Bij Autoschade Posthuma kunt u terecht voor professioneel herstel van schade aan personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder autodealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en diverse bedrijven en overheidsinstanties met een eigen wagenpark.

  • Merk & BOVAG erkend
  • Voor alle automerken
  • Voor alle verzekeraars
  • Fries DNA
  • Samen sterk
  • Uitblinkers in schadeherstel

Over het bedrijf

Autoschade Posthuma is erkend merk- en BOVAG-schadeherstelbedrijf en dus het juiste adres voor alle soorten schadeherstel aan uw personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan.

Autoschade Posthuma is één van de grootste en modernste schadeherstelbedrijven van Friesland. Met meer dan 20 werknemers zetten wij ons gepassioneerd in voor het vakkundig herstel van uw schade.

Onze pluspunten

In Leeuwarden combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor auto's met de meet moderne reparatietechnieken.
01

Service & vakmanschap

Autoschade Posthuma is sinds 1 mei 1947 een gerenommeerd schadeherstelbedrijf in Friesland. Met een sterke reputatie, opgebouwd door continue investeringen in vakmanschap, kennis, geavanceerde gereedschappen, service, en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze samenwerkingen met dealers en automerken maken ons tot een gewild en bekend adres voor herstelwerkzaamheden. Autoschade Posthuma voldoet aan de hoogste normen, wat blijkt uit het feit dat verzekerings- en leasemaatschappijen ons van harte aanbevelen.

02

Kwaliteit & certificering

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom zijn wij aangesloten bij een aantal organisaties die ons kwaliteitsniveau, betrouwbaarheid en veiligheid controleren. Zo zijn wij aangesloten bij Schadeherstel Friesland, BOVAG en Erkend duurzaam.

03

3D uitlijnen

Wij maken gebruik van de nieuwste 3D technologie om uw personenauto of bedrijfswagen goed en professioneel uit te lijnen. Dit kan nodig zijn na het herstel van schade of bij het monteren van nieuwe velgen. Een juiste uitlijning van de wielen van uw auto is erg belangrijk. Niet alleen zorgt het voor een goede wegligging, maar ook voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast slijten de banden minder als de wielen met behulp van onze beproefde 3D techniek goed zijn uitgelijnd.

04

Kalibreren

Steeds meer auto’s zijn voorzien van camera’s, radars, sensoren en andere ADAS-rijhulpsystemen om het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens een rit. Na een schade kan het zijn dat deze systemen niet meer naar behoren werken. Door uw auto of bedrijfswagen na schadeherstel standaard te kalibreren kunnen we al deze sensoren weer opnieuw en volgens de richtlijnen van de fabrikant afstellen. Na het kalibreren van uw auto kunt u weer 100% veilig de weg op.

05

Camper & Caravan schadeherstel

Bij de aanschaf van uw camper of caravan bent u waarschijnlijk niet over een nacht ijs gegaan. En als u dan onverhoopt schade krijgt aan uw camper of caravan, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Alle kleine en grote schades aan alle camper en caravan merken worden door ons vakkundig hersteld.

Impressie

Ralf Rodenhuis

Schade expert

Bel ons, mail ons of kom langs

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 16.45 uur. Zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur. Zondag gesloten.

24/7 bereikbaar:
Na sluitingstijd en vanuit het buitenland belt u ons op 058 212 5575.