Autoschade Verweij

Ons specialisme is het schadeherstel aan alle automerken en alle verzekeraars. Sinds 1 januari 2021 zijn we partner van Autoschade Grou. Hierdoor zijn we lid van Schadeherstel Friesland en maken onderdeel uit van het Friese dealernetwerk Haaima Hylkema met een keur aan merken.

  • Merk & BOVAG erkend
  • Voor alle automerken
  • Voor alle verzekeraars
  • Fries DNA
  • Samen sterk
  • Uitblinkers in schadeherstel

Over het bedrijf

Bij Autoschade Verweij bieden wij uitgebreide schadehersteldiensten voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Ons deskundige team staat klaar om schade te herstellen voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder autodealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en diverse bedrijven en overheidsinstanties met een eigen wagenpark.

Onze pluspunten

In Gorredijk combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor auto's met de meet moderne reparatietechnieken.
01

Kwaliteit & certificering

Autoschade Verweij staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom zijn wij aangesloten bij een aantal organisaties die ons kwaliteitsniveau, betrouwbaarheid en veiligheid controleren. Zo zijn wij aangesloten bij Schadeherstel Friesland, BOVAG en Erkend duurzaam.

02

Vakmanschap

Het is van groot belang om herstelwerkzaamheden veilig, verantwoord en van hoogwaardige kwaliteit uit te voeren, waarbij merk specifieke kennis onmisbaar is. Bij Autoschade Verweij hebben we de erkenning voor diverse automerken, en onze teamleden ondergaan regelmatig trainingen en opleidingen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

03

Alle merken en alle verzekeraars

Autoschade Verweij is uw betrouwbare partner voor schadeherstel, ongeacht het automerk of de verzekeringsmaatschappij.

04

Passend vervangend vervoer

Dankzij ons eigen leenautopark kunnen wij u altijd een geschikte vervangende auto of bedrijfswagen mee te geven. Bovendien streven we ernaar u een voertuig met energielabel A of B aan te bieden.

05

BOVAG-garantie

Als BOVAG-autoschadeherstelbedrijf garanderen wij snel, veilig en vakkundig schadeherstel. Met geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw voertuig na reparatie volledig voldoet aan de specificaties en veiligheidsnormen. Bovendien bieden wij 4 jaar garantie op het schadeherstel.

06

Erkend Duurzaam gecertificeerd

Duurzaamheid vormt een essentiële pijler voor de toekomst van mobiliteit. Met het Erkend Duurzaam certificaat waarborgen wij de toekomstbestendigheid van ons bedrijf. Tegelijkertijd realiseren we besparingen op energie en verminderen we onze CO2-uitstoot. Deze bewuste investering in duurzame certificering betaalt zich dubbel en dwars terug.

Impressie

Mark Buwalda

Schade Expert

Bel ons, mail ons of kom langs

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

24/7 bereikbaar:
Na sluitingstijd en vanuit het buitenland belt u ons op 0513 - 46 25 08.