Autoschade Grou

Autoschade Grou is, in hartje Friesland, het adres voor herstel van schade aan uw personenauto of bedrijfswagen.

In Grou bundelen we vakmanschap, toewijding en liefde voor auto’s met geavanceerde reparatietechnieken. Autoschade Grou is een erkend schadeherstelbedrijf met zowel merk- als BOVAG-certificering, gecertificeerd door Erkend Duurzaam en onderdeel van Schadeherstel Friesland. Op deze manier zijn we dagelijks in staat om schades, variërend van cosmetisch tot complex, efficiënt en veilig voor u te herstellen.

Meer informatie


Autoschade Posthuma

Autoschade Posthuma helpt u snel weer op weg na schade!

Als erkend merk- en BOVAG-schadeherstelbedrijf zijn wij het juiste adres voor alle soorten schadeherstel aan uw personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan. Autoschade Posthuma is één van de grootste en modernste schadeherstelbedrijven van Friesland. Met meer dan 20 werknemers zetten wij ons gepassioneerd in voor het vakkundig herstel van uw schade.

Meer informatie


Autoschade Verweij

Autoschade Verweij is het schadeherstelbedrijf van Gorredijk en omstreken

Autoschade Verweij is sinds 1973 het schadeherstelbedrijf van Gorredijk en omstreken. Een grote complexe schade of een klein deukje, schade aan uw auto of bedrijfswagen wordt snel en vakkundig gerepareerd. Terwijl wij uw auto weer als nieuw maken, rijdt u in een van onze leenauto’s en handelen wij de schade af met uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. Wij zijn erkend duurzaam en een erkend BOVAG-schadeherstelbedrijf.

Meer informatie


Autoschade De Boer

Autoschade de Boer, de specialisten in schadeherstel in Heerenveen.  

Schade aan uw auto, bedrijfswagen of camper is natuurlijk nooit prettig. Gelukkig zijn er specialisten die de schade deskundig kunnen repareren, zonder al te veel gedoe voor u. Bij Autoschade de Boer in Heerenveen nemen ze graag alle zorgen uit handen. Naast het kosteloos verstrekken van een leenauto en een haal- en brengservice, onderhoudt Autoschade de Boer ook contacten met verzekeraars, leasebedrijven, dealerbedrijven, tegenpartijen en experts.

Meer informatie


EMR Wheel Care

EMR Wheel Care, de specialist in duurzaam velgherstel

EMR Wheel Care is de specialist in duurzaam velgherstel. Beschadigde velgen brengen we terug naar zo goed als nieuwstaat met behulp van de nieuwste en modernste technieken. Maar niet alleen zijn we innovatief, we streven ook naar een duurzaam proces.

Meer informatie