Een stoeprand geraakt, zitten er krassen op uw velg of zijn ze verouderd en bladdert de lak eraf? Het is altijd de moeite waard om schade of verouderde velgen duurzaam te laten herstellen, niet alleen voor om te schitteren onder uw voertuig, maar ook voor uw veiligheid en het milieu.

Ons team van velgexperts verzorgt velgherstel van het allerhoogste niveau of wij ‘customizen’ velgen in elke door u gewenste kleur. Met de modernste en nieuwste technieken en op een duurzame manier herstellen wij velgen weer in perfecte staat.

Betaalbaar en duurzaam

Met een team gepassioneerde vakmensen garanderen we de allerbeste kwaliteit en doen dit betaalbaar en duurzaam. Velgen komen met schade binnen en gaan in zo goed als nieuwstaat de deur weer uit.

Wat te doen bij velgschade?

Meld velgschade en wij helpen u graag verder. In goed overleg nemen wij u alle werk uit handen en krijgt u uw velgen volgens planning in nieuw staat retour. U kunt dan weer volop en veilig genieten van uw velgen.

Schade melden Neem contact op

Veel gestelde vragen

Heb je autoschade en weet je niet wat te doen? Hieronder vindt je de meest gestelde vragen met betrekking tot autoschade. Nog andere vragen? Neem dan contact op!

Meld velgschade online via Schade melden bij Schadeherstel Friesland. Zodra we uw schademelding hebben ontvangen nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Of whatsapp vragen over velgherstel naar 0513 – 207 000 en krijg direct reactie op vragen.

Na het melden van velgschade informeren wij u vooraf exact wat de kosten zijn van velgherstel, om velgen in een andere kleur te poeder coaten of af te werken met diamondcut. Meld velgschade online via Schade melden bij Schadeherstel Friesland. Zodra we uw schademelding hebben ontvangen nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Of whatsapp vragen over velgherstel naar 0513 – 207 000 en krijg direct reactie op vragen.

Door het raken van een stoeprandje heeft u krassen op een velg of de lak bladdert van uw velgen af, repareren loont. Voor het oog, maar ook voor je veiligheid. Laat onze velgexperts ernaar kijken en de velg(en) herstellen naar zo goed als nieuwstaat of customizen naar elke gewenste kleur.

Meld velgschade online via Schade melden bij Schadeherstel Friesland. Zodra we uw schademelding hebben ontvangen nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Of whatsapp vragen over velgherstel naar 0513 – 207 000 en krijg direct reactie op vragen.

Wij repareren vlot en vakkundig. Maar bent u niet tevreden over onze dienstverlening, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met Schadeherstel Friesland zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.