Wanneer u schade hebt aan uw voertuig (personenauto, bedrijfswagen, camper, caravan), dan staan wij paraat om schade vlot en vakkundig voor u te herstellen!

Na schade wilt u zo spoedig mogelijk vervangend vervoer of snel en netjes de schade laten herstellen! Onze ervaren en vakkundige schadeherstellers staan voor u klaar en herstellen alle soorten voertuigschade.

U meldt schade aan uw voertuig online via schade melden, de telefoon of door langs te komen bij een van onze vestigingen. Er worden afspraken met u gemaakt over de kosten en planning van het herstel. Vergeet niet uw kentekenpapieren en groene kaart mee te nemen.

Wij regelen, voor u, al het papierwerk, stemmen de afwikkeling en betaling af met partijen zoals lease- of verzekeringsmaatschappij. Indien nodig schakelen we een schade-expert in voor een onafhankelijke taxatie. Tijdens de reparatieperiode verzorgen wij het herstel en vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft.

Wij herstellen uw voertuig met behulp van de modernste technieken, waarbij zeer streng wordt gelet op kwaliteit en milieu. Na reparatie wordt het voertuig schoon afgeleverd, wordt u geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden en uw garantie. Standaard maar liefst 4 jaar BOVAG-garantie op alle herstelwerkzaamheden.