Autoschade Grou

Autoschade Grou werkt voor alle merken en alle verzekeraars, voor de particuliere en zakelijke automobilist, autodealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en tal van bedrijven en overheidsinstanties met een eigen wagenpark.

  • Merk & BOVAG erkend
  • Voor alle automerken
  • Voor alle verzekeraars
  • Fries DNA
  • Samen sterk
  • Uitblinkers in schadeherstel

Over het bedrijf

Autoschade Grou is een erkend schadeherstelbedrijf met merk- en BOVAG-certificering, zijn we aangesloten bij Erkend Duurzaam en onderdeel van Schadeherstel Friesland.

Het team experts in Grou herstelt schades uiterst vakkundig en werkt met de meest moderne reparatietechnieken en gereedschappen. Op deze manier zijn we iedere werkdag weer in staat om schades, variërend van cosmetisch tot complex, efficiënt en veilig voor u te herstellen.

Onze pluspunten

In Grou combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor auto's met de meest moderne reparatietechnieken.
01

Vakmanschap & kwaliteit

Moderne auto's worden steeds geavanceerder, met diverse materialen die specifieke verbindingsmethoden vereisen en elektronische componenten die specialistische technische kennis vergen. Het is essentieel om herstelwerkzaamheden op een veilige, verantwoorde en hoogwaardige manier uit te voeren, wat de noodzaak van merk specifieke kennis benadrukt. Bij Autoschade Grou hebben we erkenning voor meerdere automerken, en onze teamleden volgen regelmatig trainingen en opleidingen om up-to-date te blijven.

02

Alle merken en alle verzekeraars

Autoschade Grou is uw betrouwbare partner voor schadeherstel, ongeacht het automerk of de verzekeringsmaatschappij.

03

Passend vervangend vervoer

Wij zorgen ervoor dat u snel weer onderweg bent. Wij hebben het vervangend vervoer in eigen beheer, hierdoor zijn we flexibel en krijgt u altijd een passende vervangende auto of bedrijfswagen. Wij proberen u een auto voorzien van energielabel A of B aanbieden.

04

BOVAG-garantie

Wij zijn een BOVAG-autoschadeherstel bedrijf, omdat u dan verzekerd bent van vlot, veilig en vakkundig schadeherstel. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op het schadeherstel.

05

Erkend Duurzaam gecertificeerd

Duurzaamheid is een randvoorwaarde voor mobiliteit in de toekomst. Met het Erkend Duurzaam certificaat zorgen wij ervoor dat ons bedrijf toekomstbestendig is. Tegelijkertijd realiseren wij besparingen op energie en verlagen wij onze CO2-footprint. Een bewuste investering in een duurzame certificering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Impressie

Bas Zeinstra

Schade expert

Bel ons, mail ons of kom langs

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.