(058) 212 55 75

Dagelijks telefonisch bereikbaar
tussen 8.00 en 17.00 uur.

Stuur e-mail

We streven ernaar uw e-mail binnen
24 uur te beantwoorden.

Hoofdkantoor

Morseweg 5
8912 BG Leeuwarden

Onze schadebedrijven

EMR Wheel Care

EMR Wheel Care in Gorredijk worden lichtmetalen velgen met behulp van de meest geavanceerde technieken in nieuwstaat gebracht. EMR Wheel Care zet zich met aandacht voor duurzaamheid in om ‘refurbished’ velgen af te leveren aan haar klanten.

Route in Google Maps

Autoschade De Boer

De specialisatie van Autoschade de Boer ligt in het herstellen van schade aan alle automerken, met specifieke erkenning als hersteller voor BMW, Mini, Tesla, Jaguar en Landrover. De klantenkring is divers en omvat particulieren, bedrijven, leasemaatschappijen, merkdealers en garagebedrijven.

Route in Google Maps

Autoschade Verweij

Ons specialisme is het schadeherstel aan alle automerken en alle verzekeraars. Sinds 1 januari 2021 zijn we partner van Autoschade Grou. Hierdoor zijn we lid van Schadeherstel Friesland en maken onderdeel uit van het Friese dealernetwerk Haaima Hylkema met een keur aan merken.

Route in Google Maps

Autoschade Posthuma

Bij Autoschade Posthuma kunt u terecht voor professioneel herstel van schade aan personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder autodealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en diverse bedrijven en overheidsinstanties met een eigen wagenpark.

Route in Google Maps

Autoschade Grou

Autoschade Grou werkt voor alle merken en alle verzekeraars, voor de particuliere en zakelijke automobilist, autodealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en tal van bedrijven en overheidsinstanties met een eigen wagenpark.

Route in Google Maps

Interesse of vragen?

Vul onderstaande gegevens in, verstuur deze en wij nemen binnen een werkdag contact met u op!