Autoschade De Boer

De specialisatie van Autoschade de Boer ligt in het herstellen van schade aan alle automerken, met specifieke erkenning als hersteller voor BMW, Mini, Tesla, Jaguar en Landrover. De klantenkring is divers en omvat particulieren, bedrijven, leasemaatschappijen, merkdealers en garagebedrijven.

  • Merk & BOVAG erkend
  • Voor alle automerken
  • Voor alle verzekeraars
  • Fries DNA
  • Samen sterk
  • Uitblinkers in schadeherstel

Over het bedrijf

Schade aan uw auto, bedrijfswagen of camper is natuurlijk nooit prettig. Gelukkig zijn er specialisten die de schade deskundig kunnen repareren, zonder al te veel gedoe voor u.

Bij Autoschade de Boer in Heerenveen nemen ze graag alle zorgen uit handen. Naast de mogelijkheid van het verstrekken van een leenauto en een haal- en brengservice, onderhoudt Autoschade de Boer ook contacten met verzekeraars, leasebedrijven, dealerbedrijven, tegenpartijen en experts.

Onze pluspunten

In Heerenveen combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor auto's met de meest moderne reparatietechnieken.
01

Hoge klantwaardering

Met een hoge klantwaardering, zoals blijkt uit feedback van tussenpersonen en verzekeraars, was Autoschade de Boer tot 2023 onderdeel van een landelijk opererend netwerk. Sinds 1 oktober 2023 maakt Autoschade de Boer deel uit van Schadeherstel Friesland en het Friese dealernetwerk Haaima Hylkema, met een breed scala aan merken.

02

Vakmanschap & kwaliteit

Moderne auto's worden steeds geavanceerder, met diverse materialen die specifieke verbindingsmethoden vereisen en elektronische componenten die specialistische technische kennis vergen. Het is essentieel om herstelwerkzaamheden op een veilige, verantwoorde en hoogwaardige manier uit te voeren, wat de noodzaak van merk specifieke kennis benadrukt. Bij Autoschade de Boer hebben we erkenning voor meerdere automerken, en onze teamleden volgen regelmatig trainingen en opleidingen om up-to-date te blijven.

03

Alle merken en alle verzekeraars

Autoschade de Boer is uw betrouwbare partner voor schadeherstel aan personenauto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen, ongeacht het merk of verzekeringsmaatschappij.

04

Passend vervangend vervoer

Wij zorgen ervoor dat u snel weer onderweg bent. Wij hebben het vervangend vervoer in eigen beheer, hierdoor zijn we flexibel en krijgt u altijd een passende vervangende auto of bedrijfswagen. Wij proberen u een auto voorzien van energielabel A of B aanbieden.

05

BOVAG-garantie & Erkend Duurzaam

Als BOVAG-autoschadeherstelbedrijf garanderen wij vlot, veilig en vakkundig schadeherstel met geavanceerde technische middelen en goed opgeleid personeel. Na reparatie voldoet uw voertuig exact aan specificaties en veiligheidsnormen, met 4 jaar garantie. Ons bedrijf is toekomstbestendig dankzij het Erkend Duurzaam certificaat, wat tevens leidt tot energiebesparingen en een lagere CO2-uitstoot. Een bewuste investering voor de toekomst.

Impressie

Jessica Hulsebos of Jeltje Hoekstra

Receptie

Bel ons, mail ons of kom langs

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

24/7 bereikbaar:
Na sluitingstijd en vanuit het buitenland belt u ons op +31 513 - 65 44 82.