Heeft uw personenauto of bedrijfswagen een deuk, een kras in de lak, schade aan de velgen of een beschadigde of kapotte ruit? Hebt u een aanrijding gehad, een vandaal die uw auto beschadigd heeft of hebt u een stoeprand geraakt? Vervelend, maar dan is belangrijk om de schade door een professioneel schadebedrijf te laten beoordelen.

Schadeherstel Friesland heeft voor particulieren en bedrijven met alle merken, dealers, leasemaatschappijen, verzekeraars en assurantietussenpersonen afspraken gemaakt over het herstel van uw personenauto of bedrijfswagen. Wij herstellen uw voertuig vakkundig, duurzaam, zijn een BOVAG erkend schadeherstelbedrijf en u krijgt 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

Verschillende soorten voertuigschade

De meest voorkomende voertuigschades zijn bumperschade, deukschade, lakschade en krasschade. Daarna volgen stoeprandschade, spiegelschade, blikschade, dorpelschade, hagelschade, koplampschade, roest, ruitschade, steenslag & stormschade!

Cosmetische- en complexe schade

Schadeherstel Friesland heeft ruime ervaring en de expertise in huis met het herstellen van alle soorten autoschades, zowel cosmetische- als complexe schades. Wij herstellen alle merken, zijn merk en BOVAG erkend en onze specialisten volgen met regelmaat opleidingen en trainingen.

Wij verzorgen herstelmethodes aan voertuigen:

  • Traditioneel autoherstel en spuitwerk;
  • Smart repair (uitdeuken zonder spuiten, spot repair, steenslag en cosmetisch herstel);
  • Inbraakschade en schade zonder dader;
  • Ruitreparatie en ruitvervanging;
  • Kalibreren en uitlijnen;
  • Vernieuwen en herstellen van autovelgen;
  • Camper- en Caravanherstel;
  • Poetsen en polijsten.

Wat te doen bij schade aan uw voertuig?

Meld de schade aan uw voertuig via onze website, door te bellen of door langs te komen op een van onze vestigingen bij u in de buurt.  In goed overleg nemen wij u alle werk uit handen, regelen we vervangend vervoer en krijgt u uw personenauto of bedrijfswagen volgens planning en in nieuw staat terug. U kunt dan weer volop en veilig genieten van uw personenauto of bedrijfswagen.

Schade melden Neem contact op

Veel gestelde vragen

Heb je autoschade en weet je niet wat te doen? Hieronder vindt je de meest gestelde vragen met betrekking tot autoschade. Nog andere vragen? Neem dan contact op!

Meld schade aan uw personenauto of bedrijfswagen altijd eerst bij uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u voertuigschade online via Schade melden bij Schadeherstel Friesland.

Zodra we uw schademelding hebben ontvangen nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Natuurlijk bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u neemt telefonisch contact op met Schadeherstel Friesland.

Is uw personenauto of bedrijfswagen zwaar beschadigd en onherstelbaar. Dit noemen we ‘technisch total loss’. Of de herstelkosten zijn meer dan de actuele dagwaarde van het voertuig: dan is er sprake van ‘economisch total loss’.

Uw personenauto of bedrijfswagen (met schade), uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2, de groene kaart en de ingevulde kopie van het Europees Schadeformulier.

U kunt voor een prijsopgave voor herstel altijd bij een van onze vestigingen bij u in de buurt terecht. Om drukte en teleurstelling bij onze receptie te voorkomen, vinden we het prettig als u vooraf even belt.

Wij repareren vlot en vakkundig. Maar bent u niet tevreden over onze dienstverlening, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met Schadeherstel Friesland of de vestiging waar uw personenauto of bedrijfswagen is gerepareerd, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.