EMR Wheel Care

EMR Wheel Care in Gorredijk worden lichtmetalen velgen met behulp van de meest geavanceerde technieken in nieuwstaat gebracht. EMR Wheel Care zet zich met aandacht voor duurzaamheid in om ‘refurbished’ velgen af te leveren aan haar klanten.

  • Zakelijk en Particulier
  • Geavanceerde technieken
  • Duurzaam herstel
  • Fries DNA
  • Samen sterk
  • Uitblinkers in schadeherstel

Over het bedrijf

EMR Wheel Care werkt vooral duurzaam, omdat we bestaande velgen een tweede kans geven.

Om dit te doen gebruiken we als eerste in Europa een milieuvriendelijke ontlakmachine. Verder maken we gebruik van de allerbeste hightech apparatuur, zoals onze geautomatiseerde velgenstraat, CNC-machine, een hypermoderne poedercoatstraat en ‘supershine finischlaag’.

Onze pluspunten

In Gorredijk combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor velgen.
ONZE EXPERTISES
01

Velgen weer als nieuw

Schoenen maken de man, velgen maken de auto. EMR Wheel Care is de specialist in ‘refurbished’ wielen. Ons team experts herstellen velgen van het allerhoogste niveau of customizen velgen naar elke gewenste kleur. Met de modernste en nieuwste technieken herstellen wij velgen en schitteren ze weer als een sieraad onder de auto of bedrijfswagen.

02

Betaalbaar & duurzaam

Betaalbaar en duurzaam met een team gepassioneerde vakmensen. Zo garanderen we de allerbeste kwaliteit. Velgen komen met schade binnen en gaan in zo goed als nieuwstaat de deur weer uit. We zijn niet alleen innovatief, we streven ook naar een duurzaam proces.

03

Hightech apparatuur

Wij gebruiken de allerbeste hightech apparatuur voor het stralen, herstel en preparatie, een hypermoderne poedercoatstraat, CNC-machine en ‘supershine’ finish laag.

04

Kwaliteitscontrole & garantie

In de laatste check-up laten we nog een keer ons kritische oog over de nieuwe velg gaan. Om zeker te weten dat de velg in perfecte staat ons bedrijf verlaat. Wij geven 12 maanden garantie op onze lakken en 6 maanden op gepolijste wielen.

05

Velgventilator

Onze velgventilatoren werken stil, zorgen voor een snelle verkoeling, goede ventilatie en hebben een cool design & zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Kies voor een standaard of laat de velgventilator naar wens maken. Denk hierbij aan een eigen type (merk) velg, formaat, huisstijl of lievelingskleur. Informeer voor maatwerk eerst even naar de mogelijkheden en prijs.

06

EZ Roller-Spinner

De EZ Roller-Spinner is een universeel vervangend wiel voor auto's en elektronische voertuigen. Auto’s bezetten de brug of garageruimte niet langer dan noodzakelijk en kunnen tijdelijk elders worden geparkeerd tot de originele velgen voor reparatie of herstel terug zijn voor montage onder het voertuig.

Impressie

Mark Buwalda

Schade Expert

Bel ons, mail ons of kom langs

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

24/7 bereikbaar:
Na sluitingstijd en vanuit het buitenland belt u ons op +31 513 – 20 70 00.