Merk- & BOVAG erkend schadeherstel stelt ons in staat om nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen te volgen, denk hierbij aan Hybride- en EV-techniek, geavanceerde navigatietechnologie, rijhulpsystemen (ADAS), en complexe elektronische componenten die voortdurend meer technische expertise vereisen.

Dankzij onze toewijding aan technische excellentie, kunnen we als samenwerkende herstelbedrijven de hoogste kwaliteit leveren, waardoor we voor u het verschil kunnen maken.

Onze nauwe samenwerking met de merkdealers biedt ons directe toegang tot de meest recente fabrieksdata, en we benutten elkaars specialisaties op het gebied van technisch herstel en carrosseriewerk en werken zo duurzaam als mogelijk. Als klant profiteert u zo optimaal van onze officiële merkerkenningen. 

Merk erkend, BOVAG & Erkend Duurzaam

Wij zijn BOVAG-erkend en opereren volgens de normen van Erkend Duurzaam. Een bedrijf met dit keurmerk voert reparaties, herstelwerkzaamheden en onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u hiervan merkt? Eigenlijk niets. Onze diensten blijven even efficiënt, betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Vier jaar garantie

Onze deskundige schadeherstelspecialisten maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en montagematerialen. Ze hebben een grondige kennis van uw personenauto of bedrijfswagen tot in de kleinste details, met een constante focus op voertuigveiligheid.

We garanderen dat uw voertuig zijn oorspronkelijke veiligheidsstandaarden herwint. Bovendien ontvangt u een royale BOVAG-garantie van 4 jaar op al onze schadeherstelwerkzaamheden, zonder nadelige gevolgen voor de dagwaarde van uw voertuig. Dit is natuurlijk een geruststellende gedachte. 

Onze kracht; door Uitblinkers in schadeherstel zijn!

Wij zetten ons als groep in om de beste te zijn en te blijven in het domein van schadeherstel. Deze vastberadenheid vloeit voort uit onze passie om de klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Als klanten ons hun dierbare voertuigen, zoals personenauto’s, bedrijfswagens, campers of caravans toevertrouwen, moeten ze erop kunnen vertrouwen dat we vakkundig schadeherstel zullen leveren. Dat vertrouwen beschouwen we als vanzelfsprekend, en we versterken het door uit te blinken in de kwaliteit van schadeherstel en service.